1114 Budapest, Fehérvári út 7. I/3., Telefon: +36-1/365-6674 / Dr. Molnár Bálint +36-30/257-6088 / Dr. Molnár Péter +36-30/970-8342

Köszöntjük a DentPoint fogorvosi rendelő honlapján!

Rendelőnk Dél-Buda szívében, a Móricz Zsigmond körtér és a Fehérvári út találkozásánál található. Tevékenységünk a hozzánk forduló páciensek teljes körű fogászati-, szájsebészeti-, implantológiai-, parodontológiai kezelésére terjed ki, melyhez elengedhetetlen munkatársaink széleskörű és hosszú távú szakmai tapasztalata.

Célunk, hogy nyugodt, barátságos légkörben lássuk el pácienseinket, legyen szó bármilyen összetett beavatkozásról. A rendelőnkben elvégzett kezeléseket  az elérhető legmagasabb színvonalú berendezések, fogászati anyagok alkalmazásával végezzük.

Orvosaink folyamatosan fejlesztik egyetemen megszerzett szakmai ismereteiket hazai-, valamint nemzetközi továbbképzéseken.

  • Részleges, vagy akár teljes fogatlanság esetén is tökéletesen természetes megoldást nyújtanak
  • Szakszerű elkészítéssel és gondos ápolással egy életre szóló megoldást kínálhatnak
  • Segítségükkel jelentősen javul a páciensek életminősége

AZ IMPLANTÁCIÓS FOGPÓTLÁSOK ELŐNYEI

Implantátumok alkalmazásával az elvesztett fog gyökerének pótlása révén készíthető el a fogmű, míg hagyományos eljárásokkal a fogpótlás csak a szomszédos ép fogak lecsiszolása, foganyagának megsértésével valósítható meg. Az implantátum továbbá lehetővé teszi rögzített fogpótlás készítését olyan esetekben is, amikor hagyományos fogászati módszerekkel csak kivehető fogpótlás készítése volna lehetséges. Ezekben az esetekben az implantációs fogpótlás jobb rágóképességet biztosít, valamint a teljes komfortérzet mellett kiváló esztétikai hatást nyújt. A megfelelő helyre behelyezett implantátumok akár a már korábban elkészített, billegő, evés, beszéd során kellemetlenségeket okozó kivehető fogpótlásokat is képesek stabilizálni. Mindezen tényezők együttesen a páciensek életminőségének nagyfokú javítását szolgálják.

RÖGZÍTETT IMPLANTÁCIÓS FOGPÓTLÁSOK

Az implantációs fogpótlások számos megoldást kínálnak egy fog hiányának pótlásától akár a teljes fogatlanság komplex helyreállításáig. Amennyiben rögzített korona- vagy hídpótlás készül a behelyezett implantátumokra, azt lehetséges a fogakra készülő koronákhoz hasonlóan ragasztással rögzíteni. Ezt a megoldást szóló koronák, vagy kisebb kiterjedésű hidak esetén alkalmazzuk. Ha a készülő rögzített implantációs hídpótlás nagyobb, esetleg a teljes fogívre kiterjedő, sok szempontból előnyös lehet a híd csavarral történő rögzítése. Csavarral rögzített hidak esetén bármilyen későbbi, a fogművet ért sérülés, vagy az implantátumok körül szükséges ínykezelés esetén a teljes fogmű eltávolítható, majd a szükséges korrekciót követően visszahelyezhető.

IMPLANTÁTUM ELHORGONYZÁSÚ KIVEHETŐ FOGPÓTLÁSOK

Azokban az esetekben, amikor nem lehetséges teljes rögzített implantációs hídpótlás készítése (pl. a túlzott mértékű kemény- és lágyszövethiány miatt túl hosszú fogak készülnének), akkor a legjobb megoldás egy részben implantátum elhorgonyzású kivehető fogpótlás. Ez az elhorgonyzást biztosító implantátumok segítségével teljesen stabil lehet rágás közben, magasabb minőségű megoldást nyújtva, mint a hagyományos kivehető fogpótlások. Bizonyos esetekben lehetséges a korábban elkészült kivehető fogpótlások stabilitásának növelése implantátumokkal a már kész fogsorok átalakításával is.

Fogászati problémája van? Kérjen ajánlatot kezeléseinkre!

JoomShaper